Мистецтво "скрепного" виховання: У Росії педагог змусила дитину мити рот з милом

Щоб хлопчик не лаявся, вихователька змусила школяра двічі помити рот з милом.

Мешканка Єкатеринбурга Ольга побачила, як вихователь освітнього центру "Лего-табір" в торговому центрі змусила дитину промити рот з милом через те, що той вилаявся непристойними словами, передають Патріоти України з посиланням на 66.ru.

Очевидиця розповіла, що в туалеті хлопчик років 11 стояв у раковини, з рота у нього йшла піна; поруч стояла жінка, яка заявила, що від матюків, як від грудки гною, треба відмиватися. Школяр ревів, говорив, що вже відмив, а вона змусила його повторити процедуру ще раз.

Після "промивання" вихователька повела дитину до інших дітей, але він говорив, що не хоче йти до них, просив пити і відпустити його.

Коли Ольга підійшла до адміністратора освітнього центру, їй повідомили, що викладачів набирають по підряду і тому не можуть відповідати за їх дії. Також дівчину здивовано запитали, невже матюкатися - це добре.

Інші публікації автора

Google позбавить деяких власників Android можливості розплачуватись за допомогою смартфона

четвер, 16 травень 2024, 6:30

Починаючи з наступного місяця компанія Google посилює мінімальні вимоги для роботи Google Wallet (Google Гаманець) на пристроях Android та Wear OS. Поки що сервіс підтримує смартфони зі встановленою Android 7.0 Nougat або свіжішими версіями. . Чому оп...

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...