"Мы значительно хуже Северной Кореи. Проср#ли государство": Російський режисер про РФ (відео)

За словами Манського, громадяни Північної Кореї не можуть змінити свою державу, а ось росіяни - "самі просрали" свою країну.

Россия не похожа на Северную Корею - она значительно хуже. Об этом заявил российский режиссер Виталий Манский во время получения премии Ника, сообщают Патриоты Украины.

"Да, действительно в Северной Корее абсолютно нет свободы, абсолютно нет смысла жизни. Да, мы еще не такие. Но они в Северной Корее… Им эта страна досталась, они родились в ней, приняли ее такой, они ее не могут изменить. А мы-то, друзья мои, нашу страну сами просрали, понимаете?", - сказал Манский.

В 2015 году Манский снял фильм "В лучах солнца" о жизни в КНДР. Съемки проходили под надзором местных властей, однако режиссеру все же удалось показать настоящую реальность Северной Кореи.

Інші публікації автора

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...

Не з Харківщини: Гетьман пояснив, коли насправді почався весняно-літній російський наступ на Україну

четвер, 16 травень 2024, 10:50

Весняно-літній наступ військ РФ розпочався не з дій окупантів на Харківщині. Насправді він стартував раніше, а саме у квітні, із просування ворога в районі Часового Яру на Донеччині. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав військовий експерт, ветеран російсь...