"Колись вони були по різні сторони барикад. Шуфрич - керував "тітушками" з Антимайдану, Кличко виходив вещати на сцену Євромайдану", - блогер (відео)

Політика - занадто цинічна, як і ті, хто нею займається, переконаний Братущак.

Ілюстрація: uainfo.org

"Колись вони були по різні сторони барикад. Шуфрич - керував "тітушками" з антимайдану, Кличко виходив вєщати на сцену Євромайдану. Їх розділяли барикади, шеренги беркутівців та ввшників, палаючі шини та хлопці з коктейлями Молотова", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олексій Братущак, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Але все те у минулому. Тепер нічого не заважає Віталію Кличку на публіці демонструвати свої почуття до Нестора Шуфрича. Зустрілись на черговій вечірці, поцілувалися на камеру "Світського життя", потеревеніли приятельськи, підморгнули один одному. Ну як справжні... політики? На зображенні - стоп-кадр з програми «Світське життя» від 8 квітня 2017. Після 27 хвилини".

Повний запис програми тут.

Олексій БРАТУЩАК

Інші публікації автора

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...