Далі - заборона? В Україні вже почали складати "чорний список" антиукраїнських сайтів

Робота над списком сайтів здійснюється під грифом "Для службового користування".

У Міністерстві інформаційної політики України вже почали складати список антиукраїнських сайтів. Про повідомили у прес-службі відомства, передають Патріоти України.

За словами глави Мінінформполітики Юрія Стеця, було створено робочу групу, яка працювала над аналізом правових норм українського законодавства, що забороняють поширення інформації, яка становить загрозу національним інтересам України.

"Ми створили звіт правових норм, які містяться в різних законодавчих актах і Кримінальному кодексі України, що регламентують й чітко визначають інформацію, яка є забороненою для поширення. На підставі цих норм ми оцінюємо матеріали, що розповсюджуються окремими сайтами і тим самим створюють загрозу національним інтересам України, розпалюють міжнаціональну ворожнечу або закликають до порушення конституційного ладу", - наголосив заступник міністра Дмитро Золотухін.

Зазначається, що робота над списком конкретних сайтів здійснюється під грифом "Для службового користування" з метою запобігання спекуляціям з боку російських та проросійських медіа та спецслужб.


Інші публікації автора

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...