Прокуратура завершила розслідування щодо горе-матері, яка на 11 днів залишила без нагляду своїх дітей

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Київською місцевою прокуратурою №1 завершено досудове розслідування стосовно 22-річної жінки, яка на тривалий час залишила без нагляду двох своїх малюків, один з яких помер від голоду. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передають Патріоти України.

"Як встановило слідство, жінка 11 днів не навідувалася до дітей, яких залишила у зачиненій квартирі. При цьому вона повністю усвідомлювала наслідки своїх дій та мала можливість попередити настання тяжких наслідків. Разом з тим умисно та цілеспрямовано цього не зробила, що й призвело до смерті однієї дитини", - йдеться в повідомленні.

За результатами розслідування дії зловмисниці кваліфіковано як умисне вбивство малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Наразі матеріали кримінального провадження відкрито для ознайомлення підозрюваній та її захисникам. Після цього обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Є секрет! Як смажити м’ясо чи рибу з мінімумом олії, щоб не підгоріли

субота, 27 липень 2024, 9:13

Досвідчені господині назвали три способи, які допоможуть посмажити м’ясо чи рибу без підгоряння навіть на старій сковороді, передають Патріоти України. Перед святом буває так, що нові сковороди зайняті і потрібна ще одна. Залишається старий посуд, який...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...