Прокуратура завершила розслідування щодо горе-матері, яка на 11 днів залишила без нагляду своїх дітей

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Київською місцевою прокуратурою №1 завершено досудове розслідування стосовно 22-річної жінки, яка на тривалий час залишила без нагляду двох своїх малюків, один з яких помер від голоду. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передають Патріоти України.

"Як встановило слідство, жінка 11 днів не навідувалася до дітей, яких залишила у зачиненій квартирі. При цьому вона повністю усвідомлювала наслідки своїх дій та мала можливість попередити настання тяжких наслідків. Разом з тим умисно та цілеспрямовано цього не зробила, що й призвело до смерті однієї дитини", - йдеться в повідомленні.

За результатами розслідування дії зловмисниці кваліфіковано як умисне вбивство малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Наразі матеріали кримінального провадження відкрито для ознайомлення підозрюваній та її захисникам. Після цього обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: Що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

четвер, 16 травень 2024, 16:56

В Україні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Нині українські військкомати готуються перейти до єдиної електронної бази – кожному чоловікові віком 18-60 років присвоять електронний код. ТСН.ua поясняє, навіщо цей код потрібен. VIN-код — це іден...

В Одесі люди в формі виволокли чоловіка з автобуса: У ТЦК заявили, що розбираються

четвер, 16 травень 2024, 16:50

У мережі з'явилося відео, як в Одесі люди у військовій формі силоміць виволокли чоловіка з автобуса. У ТЦК заявили, що з відеозапису неможливо встановити причину конфлікту і тому почали службову перевірку. Дослівно ТЦК: "Стосовно інциденту, який стався...