Претентує на участь в "Євробаченні"? Ляшко заспівав у прямому ефірі (відео)

Радикал розповів, що є шанувальником українського співака Дмитра Гнатюка.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заспівав в ефірі одного з українських телеканалів пісню "Два кольори". Відео з виконанням опубліковане на його сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Заспівав в ефірі 112 "Два кольори", - йдеться у підписі до відео. Читайте також Ляшко вилаявся у Раді, розповівши вульгарний анекдот про прибиральницю (відео) "Якщо я заспіваю, нам потрібно буде поміняти учасника на Євробаченні", - пожартував Ляшко, а потім заспівав, правда, забув слова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Куди поділася перша лінія оборони на Харківщині та хто відповідав за фортифікацію - заява ОВА

четвер, 16 травень 2024, 7:26

Після початку наступу російської армії на Харківщину 10 травня Сили оборони України відступили на декілька кілометрів вглиб території. За кілька днів війська РФ окупували десяток прикордонних сіл, перш ніж їх просування пригальмували українські захисни...

В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...