Претентує на участь в "Євробаченні"? Ляшко заспівав у прямому ефірі (відео)

Радикал розповів, що є шанувальником українського співака Дмитра Гнатюка.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заспівав в ефірі одного з українських телеканалів пісню "Два кольори". Відео з виконанням опубліковане на його сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Заспівав в ефірі 112 "Два кольори", - йдеться у підписі до відео. Читайте також Ляшко вилаявся у Раді, розповівши вульгарний анекдот про прибиральницю (відео) "Якщо я заспіваю, нам потрібно буде поміняти учасника на Євробаченні", - пожартував Ляшко, а потім заспівав, правда, забув слова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Є секрет! Як смажити м’ясо чи рибу з мінімумом олії, щоб не підгоріли

субота, 27 липень 2024, 9:13

Досвідчені господині назвали три способи, які допоможуть посмажити м’ясо чи рибу без підгоряння навіть на старій сковороді, передають Патріоти України. Перед святом буває так, що нові сковороди зайняті і потрібна ще одна. Залишається старий посуд, який...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...