А як же скрепи? "Путинская фашистка Катасонава приехала заправиться духовностью в гейропейский Париж", - соцмережі

У мережі активно обговорюють любительку "Новоросії" і європейських брендів.

В Париже заметили координатора национально-освободительного движения в России и известную поклонницу российского президента Владимира Путина и "Новороссии" Марию Катасонову. Об этом в своем Twitter пишут SobiNews, сообщают Патриоты Украины.

"Путинская фашистка Катасонава приехала заправиться духовностью в гейропейский Париж", - говорится в сообщении.

Кроме того, Катасонова сама разместила в Twitter свою фотографию с подписью "Мы катаемся по ночному Парижу, а вы?".

Напомним, женщина прославилась рождественским поздравлением для "Новороссии". "С Новороссией! Враг будет разбит! А если мы будем проигрывать, мы уничтожим весь мир!" – заявляла она.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...

"На жаль, ми це побачимо": Гетьман пояснив, чи зміниться тактика армії РФ із новим міністром оборони

четвер, 16 травень 2024, 11:28

Російська воєнна загроза все більш очевидна для всього світу. Диктатор Володимир Путін хоче мобілізувати економіку країни на ведення довготривалої війни. Про це свідчать останні кадрові ротації, як-от відставка міністра оборони РФ Сергія Шойгу та призн...